Új jelszó kérése
Szaküzleteink

KAPOSVÁR

7400 KAPOSVÁR, FŐ UTCA 55.

TEL: +36 82 451 507

kaposvar@ventilatorguru.hu

Nyitvatartás: H-P 8:00-17:00

BUDAPEST, KÖZPONTI RAKTÁR

1183 BUDAPEST, SZENT LÁSZLÓ UTCA 16.

Csak megrendelés átvétel lehetséges!

TEL: +36 30 3 640 690

budapest@ventilatorguru.hu

Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00

GYŐR

HAMAROSAN NYITUNK!

Partnereink
Hírlevél

Beszállítóink

 

Awenta:

Awenta cég 1989-ben kezdte meg üzleti tevékenységét, mint családi vállalkozás. A vállalat alapításakor a legfontosabb célkitűzés a kiváló minőségű termékek elérhető áron való gyártása volt. Ezek eléréséhez számos vásárlói elvárásnak kellett megfelelni.

A gépállomány folyamatos korszerűsítése és az új technológiák bevezetése mind-mind hozzájárultak a cég fejlődéséhez. A cég indulása óta nagyon sok minden változott: a világ maga, a táradalom, az emberek és igényeik. Az üzleti életben bekövetkezett változások erősítették a versenyt, ami megkövetelte a minőség növekedését és a gyártási költségek csökkentését.

Az elmúlt negyed évszázadban az Awenta célkitűzése volt az értékesítés utáni szolgáltatások következetes bővítése és támogatása az ügyfelek elégedettségének érdekében.

Az Awenta márka mindezeknek köszönhetően mára nem csak Lengyelországban, hanem az ország határai túl is elismert márkává nőtte ki magát. A cég vezető pozíciót szerzett az európai légtechnikai termékek gyártásának piacán. Az Awenta mára három kontinens számos országában jelen van.

 

Vortice:

A Vortice az európai piacon vezető szerepet tölt be a lakossági, kereskedelmi és ipari szellőztetés, hővisszanyerés, valamint légkezelés szektorban.  Multinacionális vállalat, mely leányvállalatai és a helyi márkaképviseletek által több, mint 90 országban van jelen világszerte (Európa, Ázsia, Dél- Amerika)

A Vortice 60 éve nyújt energiahatékony megoldásokat a levegő minőségének javítására a legmodernebb technológiákat alkalmazva mind a fejlesztési folyamatokban, mind pedig a gyártástechnológiában. 

A Vortice Elettrosociali SpA székhelye Tribiano ( Miláno), ahol 160 alkalmazottat foglalkoztatnak. Leányvállalatai: Vortice France (alapítva: 1974 Párizs), Vortice UK Ltd (alapítva: 1977 Burton on Trent), valamint leányvállalataihoz tartozik 2010-től a Verona melletti Isola della Scala-ban található Loran.

A Vortice Ventilation System 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy kimondottan a kínai piacra gyártson és ott forgalmazzon termékeket.

2012-ben alapították a Vortice Latam vállalatot azzal a céllal, hogy a dél- amerikai, valamint latin- amerikai piac fejlődését koordinálja.

Mindezek mellett a Vortice több mint 100 üzleti partnert magában foglaló hálózat működtetésével biztosítja mindenre kiterjedő szakmai jelenlétét világszerte.

 

Vent-Axia:

Vent-Axia Ltd Anglia vezető gyártócége a légtechnikai-, fűtési, hűtési berendezések terén. Az 1936-ban, Joe Akester által megalapított gyárban készült el a világ első elektromos ablakventilátora és ezzel együtt született meg a Vent-Axia márkanév.

Vent-Axia jelenleg az Egyesült Királyságban 4 gyáregységben, közel 35.000m2-en, több mint 800 dolgozójának segítségével állítja elő és szállítja a világ 37 országába piacvezető és innovatív termékeit. Vent-Axia márka nem csak  egyértelmű vezető szerepet tölt be az ágazatban, hanem a legfőbb vezető és megújító az energiatakarékos, alacsony széndioxid-kibocsátású termékek és rendszerek megalkotása terén.

Vent-Axia köre kiterjed nemcsak a légmozgás, légkezelő és szellőztető technológiák területére, de speciális a hővisszanyerők, elektromos fűtés, hűtés és a tiszta levegő rendszerek, lakó-, kereskedelmi, ipari és az állami szektor alkalmazásában is.

 

 

Multikomplex:

A Cata Electrodomesticos S.L – melyet 1947 alapítottak, és mára már a világ harmadik legnagyobb páraelszívó gyártójaként jegyzik - termékei a világ több mint 80 országában kerülnek forgalomba. A cég európai szinten is egyedülálló választékkal rendelkezik konyhai páraelszívókból és háztartási szellőztetőventilátorokból, továbbá megtalálhatók még kínálatában a beépíthető konyhagépek, a mosogatótálcák és csaptelepek is. A páraelszívók között megtalálhatók egyszerű aláépíthető, beépíthető, kihúzható valamint kürtős fali modellek, továbbá egyedi kialakítású fali, sziget és sarok változatok is. Specialistához illően a felhasználók igényeihez és az új építészeti stílusokhoz igazodva, nem csak széles forma és méretválaszték, hanem kiemelkedő teljesítményű - akár 1200 m³/h (UNE I EN 61591: 820 m³/h) - készülékek jellemzik a gyár kínálatát.

Webáruház készítés